Teaser wydarzenia Fracture w Fortnite ma apokaliptyczny klimat

Fortnite opublikowało zwiastun długo oczekiwanego wydarzenia o nazwie Fracture. To ostatnie wydarzenie rozdziału 3 Fortnite. Zwiastun jest raczej mały i sprawia, że ​​gracze zastanawiają się, jak zakończy się Rozdział 3.

Rozdział 3 dobiega końca i za dwa dni gracze będą mogli obejrzeć wydarzenie na żywo. Jest to podobne do rozdziału 2 sezonu 8, który również zakończył się wydarzeniem na żywo. Zwiastun ma apokaliptyczny klimat, a zwiastun wskazuje na koniec tej wyspy. Gracze spekulowali, że mapa zostanie zakończona przez Herald i burze Chrome.

Tweet z Fortnite mówi „Nic nigdy nie trwa wiecznie”, co może wskazywać na koniec tej wyspy przez chromowane tornada. The Fracture rozpocznie się w sobotę 3 grudnia o godzinie 13:00 i zakończy się za godzinę. Firma Epic Games potwierdziła już, że „nieziemski” finał pozwoli graczom cieszyć się nim w pojedynkę lub w grupach do czterech osób, aby wspólnie cieszyć się wydarzeniem na żywo.

CZYTAJ WIĘCEJ: Jak zdobyć więcej XP w rzadkich misjach o tematyce Fortnite przed rozdziałem 3 sezonu 5?

Fortnite udostępnił zwiastun wydarzenia na żywo z finałowego wydarzenia Rozdziału 3

Bezpłatna emotka dla graczy, którzy oglądają wydarzenie złamania w Fortnite
Bezpłatna emotka dla graczy, którzy oglądają wydarzenie złamania w Fortnite (zdjęcie za pośrednictwem Epic Games)

Zwiastun wskazuje na zniszczenie świata, ale nie ma solidnych wiadomości o tym, jak zostanie wprowadzona nowa mapa. W rozdziale 1 gracze zostali przeniesieni na mapę rozdziału 2. W rozdziale 2 cała wyspa obróciła się i odsłoniła mapę z rozdziału 3. Na razie nie wiadomo, kogo przedstawią gracze na nowej mapie.

CZYTAJ WIĘCEJ: Fortnite wydaje oficjalny zwiastun finałowego wydarzenia Fracture w rozdziale 3

Wydarzenie Fracture rozpocznie się o 16:00 EST i prawdopodobnie nie potrwa dłużej niż godzinę. Oto, kiedy nastąpi to w innych strefach czasowych:

  • 15:00 CST
  • 14:00 czasu środkowoeuropejskiego
  • 13:00 PST
  • 21:00 GMT
  • 2.30 rano IST
  • 8:00 AEDT (następnego dnia)
  • 12:30 PIERWSZA
  • 22:00 czasu środkowoeuropejskiego
  • 12:00 MSK
  • 18:00 BRT
  • 23:00 SAST
  • 5:00 ULAT
  • 12:00 AKST
  • 22:00 ZACHÓD
  • 17:30 NST

Firma Epic Games ujawniła niewiele lub nie ujawniła żadnych informacji na temat rozdziału 4 gry i wydarzenia Fracture. Gracze powinni ukończyć wszystkie wyzwania przed wydarzeniem na żywo. Wszystkie przedmioty związane z bieżącym sezonem znikną po tym wydarzeniu na żywo, aby mieć pewność, że również ukończysz przepustkę bojową. Gracze, którzy zalogują się, aby obejrzeć wydarzenie na żywo, również otrzymają darmową emotkę.

CZYTAJ WIĘCEJ: Wydarzenie na żywo z ostatniego rozdziału 3 Fortnite Złamanie: co o tym wiemy?

W odniesieniu :  Skórka Fortnite Naruto staje się popularna w Japonii: plakaty i billboardy ze skórkami
Moyens Staff
Moyens I/O Staff zmotywował Cię, udzielając Ci porad na temat technologii, rozwoju osobistego, stylu życia i strategii, które Ci pomogą.